Kraamzorg

Mary

 

Door Evelien en Job

Geplaatst 7 januari 2024

We hebben veel genoten van de afgelopen kraamweek. Dank je voor je goede zorgen. Je bent een hele fijne kraamhulp met veel geduld, enthousiasme, humor en passie voor je vak. We hebben deze week weer veel van je geleerd. Daarnaast hebben we ook veel gelachen, erg fijn! Amelle voelde zich direct al vanaf dag 1 thuis bij jou en was lekker zichzelf. Het feit dat jij ons zo goed hebt geholpen, zorgde ervoor dat we allemaal heel ontspannen waren en dit merkte je dan ook weer aan Danae. Een relaxte en tevreden baby. Mary ontzettend bedankt!

Door Frank en Nelleke

Geplaatst 1 november 2023

Dankzij Mary was onze kraamweek echt een feestje! Wat hebben wij genoten! De week is voorbij gevlogen. Naast de goede en deskundige zorgen voor moeder en kind was er ook veel aandacht voor de andere kinderen uit ons gezin. Ze mochten Mary bij alles helpen en tussen de bedrijven door was er ook nog tijd voor een spelletje of wat knutselen. Natuurlijk moeten we ook de heerlijke pannenkoeken niet vergeten die Mary heeft gebakken! We kijken terug op een leerzame en gezellige week! Mary bedankt!

Door Anne, Joost, Tyler, Jace en Lucy

Geplaatst 20 augustus 2022

Mary is een zeer deskundig en buitengewoon vriendelijk en fijn persoon om in huis te hebben. Mary is bereid om overal bij te helpen en kan de gezinssitiatie goed inschatten waar wij behoefte aan hebben. Mary geeft deskundig advies voor mij in mijn herstel alsmede voor de baby en zij geeft zelfvertrouwen in hoe het met de baby gaat en hoe wij het als gezin doen. Het was een feestje om Mary in huis te hebben, om zo in alle rust te kunnen wennen aan de nieuwe aanwinst en de veranderingen in ons gezin. Mary heeft echt het beste voor met ons allemaal en bleef net zo lang bij ons en voor ons zorgen zolang dat nodig was. Lieve Mary, wij willen jou ontzettend bedanken voor jou lieve, zorgzame en deskundige hulp deze week. Jouw hulp ging verder dan alleen "taken" en wij zijn jou daar erg dankbaar voor! Dankzij deze goede start kunnen wij heerlijk genieten van ons nieuwe gezin. Bedankt en wij hopen je nog vaak tegen te komen voor een gezellig praatje en om onze trots aan jou te mogen showen. Veel liefs van ons allemaal!

Door Judit

Geplaatst 20 juni 2021

Mary is een kraamverzorgster die vooral veel rust uitstraald en ook goed duidelijk is in alle dingen die zij ons geleerd heeft. Zij heeft echt die rust op ons overgebracht waardoor wij een hele relaxte kraamweek hebben gehad.

Door Linda en Ronald

Geplaatst 18 april 2021

Wat hebben wij een ontzettend fijne kraamtijd gehad met Mary. Zij is zeer goed in haar vak, geeft de juiste tips waar we echt iets mee kunnen en blijft ten alle tijden rustig naar ons allemaal. Ook is zij heel lief naar onze 2 kleine meiden en maakt ook nog eens een lekkere pan soep tussendoor voor ons. Mary is echt een topper en wij kunnen haar dus van harte bij iedereen die een mooie kraamtijd wil hebben aanbevelen. Mary ontzettend bedankt!

Door Willemijn en Eric

Geplaatst 29 december 2020

Mary heeft tijdens de kraamweek van de geboorte van onze dochter super goed gezorgd voor moeder en dochter. Ook heeft zij onze zoon van twee en half jaar er goed bij betrokken. Zij heeft in korte tijd een leuke band met hem weten op te bouwen. Nu is het wel even afwachten hoe hij er mee omgaat als zij niet meer komt. Mary is een kundige kraamverzorgster, die duidelijke en heldere tips geeft en staat voor wat is afgesproken! Ook hebben wij enorm genoten van de lekkere pannenkoeken die zij voor ons heeft gebakken!

Door Danielle,

Geplaatst 29 september 2020

Dankzij Mary hebben wij een heerlijke week gehad. We hebben echt heerlijk kunnen genieten. De kinderen waren dol op je! Ook nogmaals dank voor de heerlijke soep & pannenkoeken.

Door Paula

Geplaatst 7 september 2020

Mary heel erg bedankt voor het warme bad waar jij ons allemaal hebt ingedompeld de afgelopen week. Je hebt met je kennis, ervaring en fijne karakter ons een mooie eerste week gegeven en een fantastische start met ons verdere leven met de kleine Simon. We hopen (en weten) dat jij nog veel andere gezinnen zo'n top start gaat geven! Heel hartelijk dank.

Door Robin

Geplaatst 30 juni 2020

We hebben een erg fijne kraamweek gehad. Mary heeft veel ervaring en we hebben veel van haar kunnen leren. Ze geeft duidelijkheid over de zorg van de baby en de borstvoeding. Daarnaast is zij zeer betrokken en zorgzaam voor moeder en kind. We hebben de week ook als gezellig ervaren waardoor iedereen zich op z'n gemak voelde. We bevelen haar zeker aan!

Door Anna

Geplaatst op 3 maart 2020

Lieve Mary, wat fijn dat je bij ons hebt kunnen kramen. Je hebt er voor ons allemaal een heel ontspannen week van gemaakt. De meisjes hebben het ook heel leuk gehad met jou. Het zal voor iedereen straks weer even wennen zijn, maar je hebt ons een goede start kunnen geven. Dank daarvoor. We wensen je veel geluk en plezier bij alles wat er nog op je pad zal komen. Bedankt!

Door Amber

Geplaatst op 30 januari 2020

We hebben een hele fijne kraamweek gehad met Mary als onze kraamverzorgster. Ze heeft ons goed verzorgd en verwend. Het was ook fijn dat Mary ons kon helpen met de borstvoeding. Ze heeft veel tips gegeven en geholpen met het goed op gang brengen van de borstvoeding. Ook de andere gezinsleden waren blij met Mary. Er werden bijvoorbeeld spelletjes gespeeld en de kinderen werden betrokken bij de verzorging van de baby. Wij zijn erg tevreden!

Door Anne

Geplaatst op 30 augustus 2019

Wij waren ontzettend blij met de hulp die we van Mary gekregen hebben. Zij is betrokken, geduldig, deskundig, zorgvuldig en gezellig.

Door Annefleur

Geplaatst op 9 mei 2019

Mary was voor de tweede keer in ons gezin, wat eigenlijk al genoeg zegt. We hebben de kraamweek als heel ontspannen ervaren! Mary was ook heel goed met onze dochter van anderhalf jaar. Het is dat wij 2 kinderen goed vinden anders zouden we mary zeker vragen voor een volgende keer!

Door Kelly, Kees, Luka en Oaken

Geplaatst op 22 februari 2019

Dankzij Mary hebben wij een hele fijne kraamweek gehad! Toen wij haar laat in de avond belde dat onze zoon net geboren was, stond zij direct klaar voor ons en kwam gelijk naar ons huis. Hierdoor konden wij (en het was middernacht) samen met Mary opstarten. Mary is een lieve, warme vrouw met veel ervaring. Ze neemt de tijd voor de moeder, de baby maar ook voor de vader. Ze neemt ook alle tijd om alles goed uit te leggen en je te leren. Mary biedt zorg op maat en kijkt per dag wat nodig is. Zo heeft zij ook veel verstand van borstvoeding en goed overleg met de verloskundige wanneer dit nodig is. Bedankt Mary voor de onwijs fijne kraamweek!
Door Simone Korfage

Geplaatst 3 oktober 2018

Fijne en ontspannen kraamtijd gehad. Alles liep zoveel mogelijk door. TOP !!

Door Marloes van de Burg

Geplaatst 22 april 2018

Wat hebben we een fijne week gehad met jou. Vanaf de eerste dag voelde het goed en ook onze jongens waren op hun gemak bij jou! Het is jammer dat we jou pas bij deze derde zwangerschap 'ontdekt' hebben, want anders hadden we jou zeker eerder ook gevraagd! We willen je onwijs bedanken voor alles en hopen je natuurlijk nog eens tegen te komen in dorp of wie weet bij opa en oma in de poort ;)

Door Eline van Beek

Geplaatst 27 maart 2018

We hebben een hele fijne kraamweek gehad met Mary. Ze luisterde goed naar wat wij belangrijk vonden en was oprecht geinteresseerd en betrokken. Het was fijn om ook af en toe in de avond of middag contact te hebben via appp of telefoon, als we vragen hadden. Mary bedankt.
Door Agnes Derksen

Geplaatst op 4 maart 2018

Mary is nu bij ons voor de tweede keer in huis geweest voor de kraamzorg. We zijn heel tevreden. Mary is kundig en weet van aanpakken. Ze weet ook leuk om te gaan met onze oudste (dreumes). Mary is betrouwbaar en oprecht.
Wij kijken met een ontzettend goed gevoel terug op onze kraamweek.
Nog één ding: Wij kunnen Mary bij iedereen aanbevelen!

Door Madeleine Heitmeijer

Geplaatst op 28 januari 2018

Mary is ruim een week bij ons geweest en wij zijn heel tevreden over haar zorg. Ze was heel kundig en zorgzaam! En ze speelde goed in op de zorg die nodig was.


Door Lisette Beugelsdijk

Geplaatst op 27 november 2017  
  
Wij hebben geen moment spijt gehad van de keuze om jou bij ons te vragen voor de kraamzorg! De steun tijdens de bevalling, alle adviezen, gezelligheid, hulp bij de borstvoeding, liefdevol naar onze dochters Kris en Yf en alles er omheen (soep, pannenkoeken) heeft onze kraamtijd onvergetelijk gemaakt! Heel veel dank voor dit alles en wij vonden het ontzettend fijn een zzp-er als kraamverzorgende te hebben! 

Door Annemieke van Tilburg Wilzing

Geplaatst op 15 augustus 2017

Wij waren blij met de zorg en de ondersteuning tijdens de kraamperiode. Mary is empatisch, heeft veel kennis en is heel behulpzaam. Een perfecte combinatie die de kraamvrouw, baby en kraamheer nodig hadden deze kraamtijd. Bedankt!

Door Gerritdina Elisabeth Maria Bounecoub - van Tintelen

Geplaatst op 23 mei 2017

Mary heeft van mijn kraamtijd echt een feestje gemaakt. Fantastisch dat ze er was voor mij en ons gezin. Mijn zoontje van 2 jaar zal haar ook erg gaan missen!

Door Femke van Leeuwen 


Geplaatst op 28 maart 2017


Kraamzorg Mary is na mijn ontslag vanuit het ziekenhuis 7 dagen bij ons geweest. We hebben een heel fijne, veilige tijd beleefd. Mary is een lieve, zorgzame, maar vooral geduldige kraamhulp. Vooral ik, als kraamvrouw, gedijde daar wel bij. De afgelopen dagen beleefde ik een rollercoaster aan emoties. Kraamzorg Mary wist daar op een fijne, aangename manier mee om te gaan. Ook door veel geduld en kennis kwam de borstvoeding steeds beter op gang. Iets waar ik heel blij mee was! Het luisterende oor, het gerust stellen, de humor, de schouders om te troosten en het vertrouwen geven zijn allemaal kwaliteiten die Kraamzorg Mary te bieden heeft. Lieve Mary, lieve mama, heel erg bedankt voor alles. Ook nu, de nazorg, sta jij voor ons, en ik denk voor elk gezin, klaar. Bedankt!!!

Door Sara Hageman

Geplaatst op 17 januari 2017

Echt een super fijne kraamweek met Mary! Zij heeft ons veel uitgelegd en goed voor ons gezorgd. Ook heeft zij ervoor kunnen zorgen dat wij toch nog het volledig aantal uren kraamzorg konden krijgen (na een ziekenhuis opname), echt top! Na de kraamweek is zij nog een keer langs geweest om te kijken of drinken aan de borst ging lukken, met succes!

Door Erica Ording

Geplaatst op 5 september 2016

Mary heeft de Kraamzorg van ons eerste kindje gedaan. We hebben haar als een hele prettige kraamverzorgster ervaren. Ze heeft ons, op ons verzoek, alles omtrend baby's uitgebreid uitgelegd. Daarnaast heeft zij ons op allerlei manieren geholpen met zowel het huishouden, wat eten koken, als het bieden van een luisterend oor. Het was ook prettig dat zij na een slechte nacht ons nog wat uitslaaptijd kon geven door de baby mee naar beneden te nemen. Verder is ze flexibel, ze overlegt en denkt mee. Ze staat open voor eventuele kritiek en zal extra informatie inwinnen als ze dit nodig acht. Verder is het prettig dat ze praktisch is in het toepassen van alle 'voorgeschreven regeltjes' die er zijn rond pasgeboren kindertjes. Wij vonden het jammer om na acht dagen alweer afscheid te moeten nemen van Mary.

Door Petra van Duijn

Geplaatst op 12 juni 2016

Wij hebben een geweldige kraamweek gehad! Mary is prettig in de omgang, hardwerkend en zorgzaam. Ze stond altijd voor ons klaar en niets was te gek. Naast de goede zorg voor moeder en kind werd ook de vader niet vergeten. Verder heeft ze ons heel goed begeleid en ondersteund bij het op gang brengen van de borstvoeding, wat niet altijd even makkelijk was. Kortom; wij kijken terug op een heel fijne kraamtijd en zullen Mary niet snel vergeten! Jaap, Petra en Pieter van Duijn uit Katwijk.

Door Michelle van Beek

Geplaatst op 27 mei 2016

De kraamweek met Mary was super! Mary heeft ons erg goed geholpen. Ze is lief, zorgzaam, werkt hard en heeft ons alles duidelijk en rustig uitgelegd over de zorg van ons eerste kindje. Eigenlijk is ze onmisbaar geweest tijdens de kraamweek!

Door Marian van Duijvenvoorde

Geplaatst op 6 mei 2016

Top kraamverzorgster, echt een aanrader!

Door Willemijn Palstra

Geplaatst op 22 april 2016

Mary heeft de Kraamzorg van ons derde kindje verzorgd. De kraamtijd van onze eerste twee kinderen was door diverse omstandigheden zwaar. Mede door Mary haar aanwezigheid in ons gezin kunnen we nu voor het eerst terugblikken op een heerlijke ontspannen kraamweek. Hierdoor ben ik goed hersteld, is onze dochter een tevreden baby en heeft de rest van het gezin rustig kunnen doordraaien. Mary dank je wel!

Door Lieke de Bes

Geplaatst op 26 februari 2016

Na een bevalling en kort verblijf in het ziekenhuis was kraamzorg Mary bij ons thuis op het moment dat wij thuis kwamen. Dit was erg prettig want zij kon ons direct helpen met de eerste verzorging van de baby in ons eigen huis. Hoewel je in het ziekenhuis de nodige uitleg hebt gehad is het fijn dat er iemand is die de informatie toespitst op de privé situatie. Wat mijn man en ik fijn vonden aan het contact met Mary was dat zij op alle vlakken probeerde mee te denken. Op het gebied van de verzorging van de baby maar ook binnen de huishoudelijke taken. Hierdoor krijg je echt de mogelijkheid de eerste dagen rustig op te starten met de baby. Hoewel Mary enorm veel professionele kennis heeft staat zij ook open voor nieuwe bevindingen en wil zij graag nog nieuwe dingen leren. In dit geval had onze lactatiekundige een heel eigen werkwijze met het voeden van onze (premature) baby. Dit was nieuw voor zowel ons als voor Mary maar gezamenlijk zijn we deze uitdaging aangegaan. Mary is een zeer betrokken kraamzorg die goed aanvoelt wanneer zij zich moet terugtrekken en op de achtergrond moet begeven. Mary neemt haar gehele takenpakket zeer serieus wat maakt dat zij na haar vertrek echt een gemis in het gezin is. Ik zou iedereen Mary aanraden!

Door Michelle te Water

Geplaatst 26 januari 2016

Wat een geweldige tijd met een super kraamverzorgende! Veel liefde voor het vak en niets was te gek. Zelfs in onze "aparte" situatie wist zij zich goed aan te passen! Heeft engelen geduld en heeft het beste met je voor. Topper en Mary.. tot de volgende keer!!
Door Sharona Pont

Geplaatst op 27 december 2015.

Ze is heel persoonlijk, ze vindt het leuk om voor mensen te zorgen en een klein beetje extra te geven. Wij raden Mary aan bij onze vrienden. We hebben een top tijd gehad door haar! Zeker voor herhaling vatbaar :)

Door Jiska Rensen

Geplaatst op 24 november 2015.

Genoten van een fijne kraamweek!
Door Danielle van der Meij

Geplaatst op 20 oktober 2015.

Mary is bij ons komen kramen van 12 okt t/m 19 oktober. Mijn kraamweek is precies gelopen zoals ik wilde en dat heb ik te danken aan Mary. Mary heeft goed geholpen met de verzorging van m'n kleine meid. Ik vond het fijn dat alles in overleg ging en ik m'n wensen kenbaar kon maken. Mary geeft duidelijk advies en tips over de verzorging en het geven van borstvoeding. Ook zorgde ze ervoor dat iedere dag m'n huis netjes en opgeruimd was. En de heerlijke vers gemaakte pan tomatensoep is helemaal opgegaan.. Het was heel fijn om Mary als kraamverzorgende in huis te hebben. Mary is zeker een aanrader!!

 

Door Nathalie Knijneburg

Geplaatst op 22 augustus 2015.

Mary heeft bij ons gekraamd van 1 augustus t/m 8 augustus. Wij waren erg blij met haar en Mary heeft deze tijd dan ook tot een onvergetelijke tijd voor ons gemaakt. We hebben al een dochter van ruim 3 waar Mary erg goed mee overweg kon. Mary zorgde ook goed voor mij en mijn zoontje en daarnaast zorgde ze dat alles in huis tip top in orde was. Mocht er ooit nog een derde komen gaan we weer voor Mary! Nogmaals bedankt voor alles!