Kraamzorg

Mary


Ik ben Mary van Leeuwen, geboren en getogen in Noordwijkerhout. Ik woon daar al mijn hele leven. Ik ben getrouwd en samen met mijn man hebben wij twee lieve dochters.

Het vak kraamverzorgster vind ik een schitterend beroep. Het belangrijkste voor mij is om iedere kraamperiode goed af te stemmen op de wensen van het gezin, zodat ik op de laatste dag van mijn zorg het gezin met een gerust hart kan achterlaten.

In het verleden heb ik voor diverse kraambureaus gewerkt. Sinds juni 2015 beoefen ik dit mooie vak nu uit als zzp'er zodat ik dit werk nog veel klantgerichter kan doen, waarbij de wensen van mijn klanten hoog in het vaandel staan.

Kinderen die al in het gezin zijn, vind ik ontzettend leuk en krijgen ook de nodige aandacht van mij. Het is tenslotte hun broertje of zusje dat geboren is, waar ook zij aan moeten wennen!

Ik ben in het bezit van een diploma kraamverzorgster en het Certificaat Eerste Hulp aan kinderen. Hiernaast volg ik de verplichte scholingen borstvoeding, partus-assistentie en ben ik geregistreerd bij het Kenniscentrum Kraamzorg.

Op deze site kunt u ook enige reviews lezen  van gezinnen waar ik kraamzorg heb verleend.